Boys Action – Jongensdansdag

Workshops

Boys Action - Jongensdansdag

In 2022 bestaat Stichting Boys Action 20 jaar. Dit willen wij graag samen met jullie vieren met een speciale jongensdansdag!

Op zaterdag 26 maart stellen we onze studio’s open voor alle jongens die willen dansen. We streven naar een inspirerende dag vol uitwisseling en plezier. Daarom zoeken we voor deze dag ook workshopdocenten van buiten Boys Action. We horen graag of jullie meedoen.

Wat is Boys Action?

Boys Action is een talentontwikkelingsnetwerk van zelfstandige danscentra die danslessen aanbieden speciaal voor jongens. Bij Boys Action dansen op zaterdag ruim 50 jongens in de studio’s van de ArtEZ Dansacademie. Zij krijgen les in verschillende stijlen zoals klassieke techniek, moderne dans, acrobatiek en breakdance.

Wat is de jongensdansdag en voor wie?

Jongens tussen de 7 en 21 jaar die passie hebben voor dans in welke stijl dan ook zijn welkom. Zij kunnen deelnemen aan verschillende workshops. De jongens van Boys Action en de deelnemende dansscholen worden willekeurig verdeeld over de verschillende workshops. Door een breed aanbod aan stijlen en een combinatie van jongens van verschillende scholen, brengen we de mogelijkheden voor jongensdans samen. Aan het einde van de dag zullen we presentaties en een afsluitende battle houden.
Zie deze video voor een impressie van hoe wij de dag voor ons zien -> Boys Action Dance Method presentatie

Kosten?

Geen, de jongens hoeven niet te betalen voor deze dag.

Wanneer, hoe laat en waar?

Zaterdag 26 maart van 09.30 tot 14.00 uur bij ArtEZ Dansacademie, Onderlangs 9, 6812 CE Arnhem

De link om in te schrijven is: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6Fw1thJfwTePMr2vBhtWyqtr57doQliU4tjagDmhPpAxv3Q/viewform?usp=pp_url

Naar de agenda

Schrijf je in & doe mee

  Naam

  Leeftijd

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Bijzonderheden

  Dieet / Allergieën

  Eventuele Opmerkingen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]