En Bloc tijdens Heimland Festival

Loopt van 27 juli t/m 29 juli

Productie

27 juli 2018 15:00 - 29 juli 2018 15:45 Diepenheim

En Bloc

Ze willen erbij horen.
Ze zoeken verbinding.
Ze zoeken naar veiligheid, bevestiging en steun bij elkaar.
Want samen staan ze sterk en voelen zich zekerder.

Maar hoe ontstaat zo’n groepsproces?
Wie leidt en wie volgt?
Is er nog wel ruimte voor je eigen stem binnen een groep?
Waar ligt de kracht van de groep en waar juist de kwetsbaarheid?

Een groep jongeren komt samen door hun liefde voor dans. Samen met drie jonge dansmakers gaan zij een intensief 4-daags maakproces aan. In de voorstelling En Bloc gaan zij opzoek naar wat het betekent om een groep te zijn.

Dans Netwerk Overijssel
Het Dans Netwerk Overijssel verbindt (talentvolle) jonge dansers, professionals en het publiek in Overijssel.
In de provincie Overijssel wordt veel dans beoefend in de vrije tijd. Duizenden leerlingen vinden wekelijks hun weg naar lokale en regionale dansscholen. Tientallen professionele dansdocenten zijn werkzaam bij deze dansscholen. De leerlingen variëren in leeftijd van 4 tot 64 jaar.

Het DNO initieert op provinciale schaal masterclasses en producties binnen de discipline dans waarbij talentontwikkeling van jonge mensen centraal staat. Binnen de activiteiten die het DNO organiseert staat het proces (leren) of het product (producties) centraal. Het Talentnetwerkoost is initiator van het netwerk waar verder DIFF Dance Centre uit Zwolle, Studio DanZo uit Deventer en Go Dance Academy uit Enschede bij zijn aangesloten. Het DNO ontvangt subsidie van de provincie Overijssel.

Voor deze eerste productie is het Dans Netwerk Overijssel neergestreken in Werkplaats Diepenheim. Na de try-out is de performance onder andere nog te zien tijdens Zwolle UnlimitedKunstbaken Festival en Heimland Festival.

Naar de agenda

Datum en tijd

  • Datum: 27 jul
  • Open:
  • Start: tijden nog niet bekend
  •  

Locatie

Diepenheim

Prijs en reserveren