Theatermakerij Enschede – Voorstelling ‘Die Zauberflöte – Wat als de leugen regeert’

Voorstelling

Theatermakerij Enschede - Voorstelling Die Zauberflöte

Tien jonge acteertalenten en twee muzikanten werken onder leiding van het professionele Maakers-team aan hun eigen versie van de bekendste opera van Mozart: Die Zauberflöte. De Maakers is een talentproject van de Theatermakerij en de Nederlandse Reisopera. Tickets zijn nu in verkoop!

 

Je ontvangt deze mail, omdat je vorig jaar aanwezig was bij de voorstelling van De Maakers 2021, Tristan & Isolde: als liefde gevaarlijk wordt. Deze registratie is nu volledig te bekijken op het YouTube-kanaal van de Nederlandse Reisopera.

 

Op zaterdag 18 juni staan De Maakers twee keer in Schouwburg Hengelo met hun eigen Zauberflöte – Wat als de leugen regeert. Ze spelen in hun eigen bewerkte versie maar liefst 19 rollen. In de muziektheatervoorstelling lijkt het of niemand controle heeft op wat er gebeurt. Behalve Sarastro, die met zijn technische constructies personages lijkt te kunnen beïnvloeden. Er wordt gelogen, gezwegen en bedrogen, er vinden beproevingen plaats en in een ultieme quiz bepaalt het goede of slechte antwoord over leven en dood.

 

Zauberflöte – Wat als de leugen regeert is een spannend sprookje met een vleugje horror, liefde en humor. De composities zijn geïnspireerd door de muziek van Mozart en onder leiding van componist Thijs Borsten door De Maakers zelf bewerkt.

 

Beleef Mozart in deze bijzondere bewerking van De Maakers! Zie hieronder de speeldata:

Zaterdag 18 juni 16:00 – Schouwburg Hengelo 

Tickets: https://www.schouwburghengelo.nl/theater/die-zauberflote-premiere-de-maakers-theatermakerij-nederlandse-reisopera/18-06-2022-16-00/

Zaterdag 18 juni 20:00 – Schouwburg Hengelo

Tickets: https://www.schouwburghengelo.nl/theater/die-zauberflote-de-maakers-theatermakerij-nederlandse-reisopera/18-06-2022-20-00/

 

Talentproject De Maakers

De Maakers is een samenwerkingsproject van de Nederlandse Reisopera en de Theatermakerij Enschede: een kweekvijver voor jong, Oost-Nederlands theatertalent. Onder professionele begeleiding maken jongeren uit Oost-Nederland zelf een muziektheatervoorstelling, gebaseerd op het thema van een operaproductie van de Reisopera in dat seizoen.

Naar de agenda

Schrijf je in & doe mee

  Naam

  Leeftijd

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Bijzonderheden

  Dieet / Allergieën

  Eventuele Opmerkingen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]